Италиански топ коафьор представя хитови тенденциите от Милано в известен салон в столицата

Специално за всички дами, които обичат вниманието и безупречния външен вид, столичният салон “Dupissima” предлага на своите клиенти възможносbт да се оставят в ръцете на италиански топ коафьор. Името му е Филипо Амато, който ще бъде специален гост на салона на 6 юни
Италианецът отваря първия си салон преди 20 години и постепенно специализира уменията си в областта на модата при прическите.
Филипо е учил в акадeмията на Vidal Sasson, Toni & Guy, Tigi, следвайки принципите на етика към клиента, професионална грижа за скалпа и косата и информираност относно тенденции и продукти. През 2014 г. консултира представянето на Wella Liquid Hair в Санкт Петербург.

Филипо идва у нас по покана на професионалистите от “Dupissima”, които планират дългосрочно сътрудничество с него с цел усъвършенстване на уменията на коафьорите на салона и предаване първо на тях на най-актуалните трендове.
Амато ще бъде на разположението на всички настоящи и бъдещи клиенти на “Dupissima” само на 6 юни, но в бъдеще се планира визитите му в студиото да бъдат веднъж месечно.
Заедно с топ коафьора, в салона ще твори и неговата съпруга Джована Герерра, която също като него, е фризьор от близо 20 години, но е специалист в боядисването. Абсолютен професионалист в техниките за кичури, омбре и шатуш.

източник: Blitz.bg

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.