Цветни вежди – горещият тренд на лятото

Всички знаем, че французойките са онези жени, които винаги са ни вдъхновявали и са били за пример. Невероятна грация, осанка и вълшебен аромат, оставят силен отпечатък след срещата ни с тях. Те са жените, които диктуват модата и новите тенденции, а последната модна находка, която можем да видим от тях това са цветните вежди.Горещият тренд, който френските жени толерират в момента, са цветните вежди.

trends

Трябва да ви успокоим, че не става дума за ярки цветни вежди, а за деликатен  нежен нюанс, предимно златен, който  прави погледа и цялостната визия, изключително интересна и различна.

Ето и една бърза и лесна техника, която ни издават от beu.bg. Вижте стъпките:

1.  Направете си бронзов и сияещ тен, това подчертава и допълва златистите вежди.

2.  Кремообразен хайлайт – използвайте кремообразни златен нюанс хайлайтър за веждите, като нанесете с помощта на плоска скосена четка. Може да си позволите малко по-плътно нанасяне, тъй като това ще бъде базата ви за златните блестящи сенки в следващата стъпка.

3.   Златни блестящи сенки – със същата четка нанесете златни сенки върху хайлайтъра.

4.   Блендирайте – накрая използвайте четка за вежди, за да естествен завършек.

trends3 trends4 trends5

източник: beu.bg

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.