Обявиха датите на третото издание на Sofia Fashion Week

Кой каза, че мечтите не са сладки, когато са сбъднати?

Cover_SFW_AW2016_02

 

Настъпи дългоочакваният момент, в който модният свят да се запознае с шиrокия хоризонт, който очаква нашата столица, притежаваща всички качества да застане рамо до рамо до всички модни столици.

През март, тази година, се състоя второто издание на Sofia Fashion Week, на което официален гост и медиен партньор, бе модният гигант – FTV. Любимият микрофон на най-популярния моден канал, мина през ръцете на всички звездни гости дошли на форума, а камерата на FTV, беше в епицентъра на събитието.

Вижте всички моменти от различните вечер, които модният гигат излъчи в своя канал.

FTV публикуваха и в официалната си платформа и афтър партито на топ модното събитие – Sofia Fashion Week от EFE Hotel Marinela, DJ Ors Tarkan, Маринела Арабаджиева, екипът наМария Бонева – 359 Model Agency , EFE Event Management!

Вече са обявени и датите на третия септемврийски брой на модния форум Sofia Fashion Week АW2016. Датите на събитието са 12-16 септември, като организаторите предвиждат много промени и изненади за всички истински модни почитатели.

Екипът на Code Fashion ще следи всичко за вас от първите редове и ще ви държи в течение за всички акценти на топ модното събитие на сезона.

 

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации