Adidas и Marvel с колекция “Heroes Among Us”
Обичаният комикс бранд Marvel и спортният гигант Adidas обединяват сили по най-новата колаборация, която е същинска мечта за всеки почитател на супергероите. Ето какво разказват колегите от economic.bg:

Комиксите на Marvel забавляват хората от поколения насам, а рекордният блокбъстър хит “Avengers: Endgame” доказва колко голям е култът на феновете. За да отпразнува излизането на епичното продължение, комикс брандът обединява усилия с Adidas, за да пусне колекция от баскетболни маратонки в лимитирано издание.

https://www.instagram.com/p/BwuE5xHgiJh/

Вдъхновена от супергероите на Marvel, колекцията “Heroes Among Us” /Героите измежду нас/ използва стила на кецовете на някои от най-героични спортисти – Джеймс Хардън, Деймиън Лилард, Джон Уол, Кандис Паркър и Трейси Макгрейди – за да създаде колекция от шест чифта маратонки.

https://www.instagram.com/p/BwXT5-Ng-Sh/

Dame 5 е посветен на The Black Panther /Черната пантера/, The Harden Vol. 3 – на Iron Man /Железният човек/, N3XT L3V3L – на Captain America /Капитан Америка/, Pro Vision – на капитан Марвъл, T-Mac 1 – на Nick Fury /Ник Фюри/, а Marquee Boost – на Thor /Тор/. Всеки чифт използва цвета на костюма на съответния супергерой и се предлага в кутия за обувки Marvel.

https://www.instagram.com/p/BwsMhzCnJWo/

Маратонките са на разположение в мъжки размери, а цените започват от $110. “Black Panther” Dame 5, “Iron Man” Harden Vol. 3, и “Капитан Марвел” Pro Vision се предлагат и в детски размери, започващи от 90 долара.

https://www.instagram.com/p/Bwt3xPsHX7h/

Независимо дали сте луд фен на комиксите и филмите на Marvel, фен на баскетбола и експлозивните играчи, които правят играта вълнуваща, или и двете, тези маратонки ще ви впечатлят.

https://www.instagram.com/p/BxLqzB4lo85/

Източник: economic.bg

Снимки: Instagram

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Мода

Свързани
Публикации