Adidas x Missoni: Съвършен микс от мода и спорт
Скоро след като ни зарадва с новините за предстояща колаборация с Beyonce и ни вдъхнови с тези за първия 100% рециклируем модел обувки, Adidas отново е в центъра на нашето внимание. Този път спортният бранд събра погледите заради сътрудничеството си с легендарната модна къща Missoni.

https://www.instagram.com/p/Bwo13UAFvNh/

Лимитираната линия обувки и облекла се състои от общо 15 дизайна, вариращи между $120 и $330. Тя излъчва несравним стил и включва тениски, суитчъри, шорти за мъже и жени и унисекс обувки.

https://www.instagram.com/p/BwoljUHHoDB/

Всеки продукт е направен по специалната технология на Adidas, която осигурява както комфорт, така и нужното проветряване.

https://www.instagram.com/p/BwpA8hzncG_/

Освен че е неустоима, тази колекция е и в чест на покойния съосновател на бранда, Ottavio Missoni, който приживе е бил шампион по бягане с препятствия и дори се е състезавал на летните олимпийски игри през 1948.

https://www.instagram.com/p/BwfR7vin9jk/

https://www.instagram.com/p/BwkYhifnczy/

https://www.instagram.com/p/BwmwOfxn7r4/

„Историята зад тази колаборация започва от идеята, че основателите и на двете компании са били невероятни майстори, които непрестанно са разширявали границите на тяхната индустрия. Надяваме се, че бегачи навсякъде по света ще се насладят на разнообразието от продукти най-вече заради неговата креативност и неговото качество.“

Angela Missoni, креативен директор и президент на Missoni

https://www.instagram.com/p/Bwre9jQHtRf/

https://www.instagram.com/p/BwpOyTPnOsr/

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации