“Афтърът” на Оскарите с Jay-Z
Jay-Z Beyonce Оскари Парти Мода Code Fashion TV
Chateau Marmont – мястото, познато като домакин на елита на Холивуд, но през последните години хотелът е изправен пред вълна от противоречия

Jay-Z Beyonce Оскари Парти Мода Code Fashion TVХотелът е в сърцето на Западен Холивуд и е видял доста скандали, включително паметния момент, когато комикът Джон Белуши почина от свръхдоза наркотици на сцената. Дори и с трагедиите си, Chateau Marmont е желано място в Холивуд, тъй като често богатите и известните избират именно него за своите събития, а този уикенд Джей Зи е планирал там и афтърпарти за наградите на Оскар.

Jay-Z Beyonce Оскари Парти Мода Code Fashion TVТвърди се, че партитата след Оскарите на Джей и Бионсе са едни от най-забавните, но не всички са впечатлени от тазгодишното местоположение.

Jay-Z Beyonce Оскари Парти Мода Code Fashion TVChateau Marmont е в разгара дело по обвинения от служители, които са изброили сериозни оплаквания. Според The ​​Hollywood Reporter , местният синдикат на хотелските работници е наложил бойкот, след като служителите твърдят, че са били подложени на „расова дискриминация и сексуален тормоз на работното място“.

Съобщава се също, че съюзът планира да протестира срещу събитието. Представител на Jay-Z засега не е коментирал спора. Премиерата на наградите “Оскар” е тази неделя, 27 март.

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации