Ако есенната храна беше мода?
За щастие се наслаждаваме на златна есен, а във визията ни за най-уютия сезон, може да присъства много въображение

Представете си, че навън всичко е пожълтяло, духа хладен ветрец, но слънцето пече неуморно, а вие с чаша кафе се разхождате в парка. На една сергия баба продава тикви във всяккави форми и размери, някой дядо пече кестени. И така изведнъж ни хрумва да превърнете есенните вкусотии в… МОДА!

Ако есенната храна беше модаТази година есенния сезон и световните модни подиуми предполагат доста повече цвят във визията. Кажете ЧАО на монохромните визии, бежовите и земни тонове, изцяло черния тоалет. Експериментите с визията ще ни помогнат по-лесно да продолеем носталгията по отминалото лято и ще ни помогнат да запазим слънчевото си настроение и през зимата.

Ако есенната храна беше мода, как щяхме да я носим?

Тиквен сезон

Заложете на всичко, което е оранжево. Оранжев пуловер, макси оранжев шал, красива кожена чанта в този цвят. Слънчев и топъл, цветът на любимата ни тиква, ще ни кара да се чувстваме уютно дори и в препълненото метро, рано сутрин.

Ако есенната храна беше модаАко есенната храна беше мода
Червено вино

То може и да се пие и да се носи като цвят. Особено за червило или маникюр. Това е страхотен начин да акцентирате на есенни тонове, ако сте почитател на монохроми аутфити в черни или земни цветове.

Ако есенната храна беше модаАко есенната храна беше мода
Печени кестени

Кестенявото е чудесен избор за цвят за коса за есенния сезон. Разбира се, ако сте атомна блондинка всесезонно, няма да ви караме да се потъмнявате. Но ако си падате по експериментите или пък поддържате в тъмни тонове косата си, есента е чудесно време, за да се боядисате в кестеняво. От онова лъскавото, със съвсем лек червен нюанс, много луксозен, топъл и вълнуващ.

Ако есенната храна беше мода
Орехи и канела

И ако все пак не можем да ви откажем от бежовото и кафявото за есента, то тези супер полезни сезонни храни могат да ви вдъхновят. Кожени боти или ботуши в кафяво и светло кафяво, кожена чанта, колан и шапка в този цвят са чудесен избор. Палтото в цвят камел или път хубав шлифер в бежово са идеални, ако изпитвате абстиненция към тези тонове.

Ако есенната храна беше модаАко есенната храна беше мода
Сини сливи

Вкусни и сочни, но превърнати в топъл синьо-лилав пуловер, в който да потънете. Или пък тъмносини дънки, с перфектната кройка, който да излеят тялото ви. Синьото, с тон или два лилаво, е чуден есенен цвят, който да подчертае както земните тонове, така и винените и оранжевите.

Ако есенната храна беше мода

И докато си похапваме и добавяме нови артикули във виртуалната си шопинг количка, нека не забравяме, че и яденето и пазаруването трябва да са с мярка.

А вие сещате ли се за любима есенна храна, която да вдъхнови гардероба ви?

 

Снимки: Getty Images

 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Мода

Свързани
Публикации