Мис България 2017 без грим в предаването FaceControl (Видео)
Водещата на най-новото предаване в телевизията FaceControl, Александра Иванова свали грима на миската, която скандализира българската общественост, за да покаже истинската й неподправена красота.

Водещата Александра Иванова, зададе въпрос на своите над 35 000 последователи в социалните мрежи, какво искат да попитат Мис България 2017-а година, Тамара Георгиева. Много от тях поискаха да я видят без грим. “Истина или предизвикателство!” На живо, в ефир, Тамара свали грима си и остана “себе си”.

Какво е нужно да притежава всяка една кандидатка, за да стъпи на първото място на мечтаната стълбичка, коментираха в студиото на FaceControl, самата Тамара Георгиева, светският гуру Любомир Милчев-Денди и собственичката на Code Fashion TV, Мария Бонева.

Ефирът се изпълва, когато в студиото една Мис България си тръгва, но идва друга. Антония Петрова продължи в коментарното студио, в  компанията на Арт директора на Code Fashion TV Антон Узунов.

Конкурси, модни тенденции и актуални събития, всичко това през погледа на Александра Иванова и нейните коментатори само в студиото на FaceControl. Не го пропускайте!

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Мода

Свързани
Публикации