Алекс Богданска: Трогателна среща във VIP Brother
Александра Богданска и Даниел Петканов получиха благословията на бащата на булката

Вчерашният епизод на риалити предаването VIP Brother просълзи не един или двама зрители. Съквартирантите получиха възможността да се срещнат с най-близките си хора, след два месеца раздяла, но разбира се Големият Брат постави уловка. Звездите нямаха право да говорят или докосват своите най-мили хора.

Синове и дъщери трепереха и плакаха под прегръдките на своите родители, съпрузи се срещнаха с любимите си. Най-трогателна, със сигурност, бе появата на бащата на Александра Богданска.

Чаровната водеща на Дами Канят по Code Fashion TV, бе убедена, че никой от родителите й няма да се появи на срещата и идването на баща й бе истинско изпитание за нея.

Милан Богдански не просто каза на дъщеря си, че се гордее с нея, разцелувайки я, а дори даде благословията си за брака на Даниел и Алекс. Под напора на емоциите, Алекс не се сдържа и провали мисията, проговаряйки на баща си и хвърляйки се в прегръдките му. Едва ли някой се разсърди на красивата моделка, тъй като моментът успя да докосне сърцето на всеки от съквартирантите.

Дългото терзание, дали родителите на Алекс ще одобрят сватбата й, бе разбито на пух и прах и заменено от огромна любов и щастие.

Ден по-късно пък, изненадващо за публиката, Даниел Петканов не събра достатъчен вот и напусна броени часове преди финала шоуто, задно с Енджи Касабие и Сашка Васева. Алекс доста емоционално преживя напускането им, но семейството има шанс да победи, защото Богданска определено е сред фаворитите на зрителите.

Радваме се за прекрасната Александра и целият екип на Code Fashion й стиска палци за финала!

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации