Анна Филипова представя ANNA Beauty (Видео)
ANNA Beauty

В столичния клуб Gravity Bar бе даден старта на ANNA Beauty

Създателка на бранда е Анна Филипова, която сподели пред нашата камера защо марката започва с червила.

“Вдъхнових се да създам този бизнес, когато лично за себе си търсих козметика, която не е тествана върху животни. Почитател съм на хуманното отношение към животните и към природата, дори винаги рециклирам, когато това е възможно, а това ми носи истинска радост.След като взех решението за създаване на червила Cruelty free веднага ми дойде идеята да въвлека и своите домашни любимци, кученцата ми – Франсоа и осиновената от приют Барби – и да нарека червилата в първата колекция на ANNA BEAUTY с техните имена.”

ANNA BEAUTY е бранд, който цени качеството, затова работи в съдружие със световнопризнат производител на козметика, който произвежда и изнася в цял свят. Тяхната история датира от 2005 г насам и са станали неоспорим лидер на пазара. Благодарение на тях ANNA Beauty създава формула за червила, която не отстъпва по качество, пигментация и издръжливост и на най-добрите марки в света.

ANNA Beauty ANNA Beauty ANNA Beauty

Брандът ANNA BEAUTY стартира с два цвята.

Класическо червено – перфектното червено червило, което използваме за най-изисканите поводи в живота си. То е непреходна класика, която никога не остарява, носи в себе си едновременно изисканост, класа, шик и елегантност.

И нежно розово, което се свързва с чистотата на женската душа и нейната невинност и е подходящо за ежедневието или специален повод.

ANNA Beauty ANNA Beauty ANNA Beauty ANNA Beauty ANNA Beauty ANNA Beauty ANNA Beauty ANNA Beauty ANNA Beauty ANNA Beauty

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Събития

Свързани
Публикации