Антон Узунов за Tom Ford – Discovering Fashion (Видео)

Носителят на приза за Бързоразвиващ се млад дизайнер на Code Fashion Awards и Златна игла Антон Узунов ни разказва за света на Tom Ford

Почитател на сексапила и повелител на перфектния мъжки костюм Tom Ford е под светлините на прожекторите в новия епзиод на Discovering Fashion.

Дизайнер, който е работил за Gucci, Chloe, Yves Saint Lauren, а след това създава собствена модна империя посветена на жените, мъжете, техните аксесоари и аромати – Tom Ford изминава пътя от Тексас до световните модни подиуми на един дъх.

За работата по 18 часа на денеонощие, за вдъхновението от кадифето, за провокативните рекламни кампании и какво друго не знаем за Tom Ford, разбираме в новия епизод на Discovering Fashion заедно с Пепа Попова и Антон Узунов.

 

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *