Ariana Grande загърби емблематичната си опашка
Временна или перманентна е драстичната промяна? 

Първото нещо, което изплува в съзнанието на повечето от нас, когато чуем името Ariana Grande, е емблематичната дълга конска опашка. Ето че сега изпълнителката шашна феновете си с драстична промяна в прическата.

https://www.instagram.com/p/BwzqF9ulF_u/

През годините разновидностите на опашката са се превърнали в ключов елемент от визията на изпълнителката. Можем да познаем сладката Ariana от километри именно по нейната прическа, която несъмнено й стои невероятно.

https://www.instagram.com/p/Bxd9e8IlAHi/

През последните дни, обаче, изпълнителката се е решила на промяна и феновете й са в шок. Вълна от коментари заляха социалните медии, повечето от които, за нейна радост, са положителни и изтъкват, колко добре й стои тази нова прическа.

https://www.instagram.com/p/BybHfCal5Tb/

Имайки предвид, колко болезнени са всъщност този тип прически, разбираме защо Grande би искала да си даде почивка. Все пак много от нас познават онова приятно чувство, когато се прибереш и си пуснеш косата от стегната опашка или стегнат кок, които цял ден са опъвали до край всяко възможно косъмче по скалпа ти, причинявайки главоболие. Така че, с две ръце подкрепяме Ari в това нейно решение. Съчетанието от красота и удобство винаги е на мода.

https://www.instagram.com/p/ByY-iOclKBF/

А вие с коя от двете визии харесвате повече Ari?

Снимки: Instagram

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Лайфстайл

Свързани
Публикации