Ariana Grande с вече втора грешка в татуировката си „малко японско барбекю“
След като младата изпълнителка предизвика вълна от шеги и критики с грешка в най-новата си татуировка, тя се опита да поправи нещата. За нейно нещастие обаче, корекцията не бе успешна и певицата се оказа с мастилено „малко японско барбекю пръст“ на своята длан.

https://www.instagram.com/p/BtUgTbnn7h7/

Песента на Ariana Grande „7 rings“ се превърна в изключителен хит и певицата реши да почете този успех, татуирайки заглавието на сингъла на своята длан. За целта, тя избра да използва японски йероглифи и това е може би едно от решенията, за които ще съжалява цял живот.

https://www.instagram.com/p/BtReIMXBfqA/

Веднага след като се сдоби с новата татуировка, Grande нетърпеливо я сподели със своите фенове в социалните медии, но още по-бързо се сблъска и с ударна доза критика и шеги по нейн адрес.

Оказа се, че поотделно, татуираните на ръката й символи означават 7 (七) и „rings“ (輪), но поставени заедно те образуват думата „shichirin“, която в превод означава „малко японско барбекю“.

https://www.instagram.com/p/BtSKjfZF1qF/

От публикуването на снимката насам, Ariana Grande стана обект много критика и подигравки из интернет пространството. От една страна, заради това, че Grande е поредният човек, възползващ се от култура, която не познава. А от друга… ами просто заради факта, че на ръката й пише “малко японско барбекю”.

В следствие на това, изпълнителката се консултира със своя учител по японски и побърза да поправи грешката. Тя качи коригираната си татуировка, казвайки, че барбекюто ще й липсва, само за да разбере, че на дланта й вече пише „малко японско барбекю пръст“, като втората грешка се дължи на неправилната подредба на символите.

Така че, Ariana, няма защо барбекюто да ти липсва. То все още си е там.

https://www.instagram.com/p/BtTrl1OBrzV/

За кратко време, младата изпълнителка неволно успя да предизвика огромен интернет бум. Очакваме само да разберем, дали Ariana ще предприеме следваща стъпка или просто ще се примири с грешката.

Междувременно, можем да се нагледаме на множеството креативни, шеговити интерпретации на случката в интернет.

https://www.instagram.com/p/BtUoiy_BEu2/

https://www.instagram.com/p/BtT3ryUgaZi/

https://www.instagram.com/p/BtTk1VgAJl4/

https://www.instagram.com/p/BtR6Io9npCS/

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации