Преди и след веганизма

Австралийска влогърка демонстрира промените във физическото си състояние след изоставяне на веганизма. 

Тя се казва Кристел и е влогър, интересите и са правилно хранене, спорт и красота. От около година пуска тематични клипове в личния си канал в “Youtube”. Последните й видеа са свързани с един експеримент върху личния й хранителен режим. В продължение на 4 години Кристел е веган, но решава да прояде месо. Само след 3 седмици резултата който споделя е наистина забележителен.  “Отляво: Тя е веган почти 4 години яде плодове, зеленчуци, салати, ядки, семена, бобови растения др.  В дясно: От 3 седмици тя се храни с висококачествени животински мазнини и протеини. ”
Публикуваната снимка предизвика взрив от коментари разделени на два лагера. Някои продължиха да подкрепят идеята за веганизма, други поздравиха влогърката за новия й начин на живот.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.