Beautyone MasterClass – Концепция Eximia (Видео)

Екипът на Beautyone се събра в София, за да покаже най-новите си предложения и процедури пред група любопитни посетители

Първата презентация беше изнесена отАлис Галани, която е генерален директор на бранда Beautyone за Румъния и България на Beautyone. Тя представи най-новите тенденции в красотата и иновативните процедури, които Beautyone.

Присъстващите бяха нетърпеливи да научат повече за вълнуващите награди, които могат да спечелят.

Акцентът на деня обаче беше презентацията на д-р Мануела Равеску, медицински директор на BeautyOne. Д-р Равеску обсъди революционното лечение Eximia Med, което използва най-новата технология за борба с целулита и моделиране на тялото.

Мирела Чортеску, специалист в Eximia Concept, също говори за важността на холистичния подход към красотата и как процедурите на Beautyone могат да помогнат на клиентите да постигнат здравословен вид.

След презентациите присъстващите бяха поканени да участват в практически демонстрации на терапията за тяло Eximia и терапията за лице Magnifica. Демонстрациите бяха водени от Александрина Ченкова, представител на Beautyone България и специалист в Eximia City Clinic.

Събитието имаше огромен успех, като присъстващите получиха важна информация, за най-модерните козметични процедури, предлагани от Beautyone. С тяхната иновативна технология, Beautyone със сигурност ще продължи да води пътя в индустрията за красота години напред.

Събития

Свързани
Публикации