Bentley с книга за $260,000
800 страници, девет глави, три разновидности и една дълга разходка из историята на Bentley, украсена с невиждани досега снимки и нечути досега истории.

По случай 100-годишнината си, Bentley обединява сили с книгоиздателя Opus по създаването на три изключителни книги, които са също толкова специални и луксозни, колкото и автомобилите на британската марка.

www.thisisopus.com

На корицата на всяка от книгите, в които е побрана историята на производителя на луксозни автомобили, се намира логото на Bentley.

https://www.instagram.com/p/Bxr2k0rnOTc/

„Bentley Centenary Opus“ се предлага в три разновидности. Първата и най-достъпна възлиза на скромните £3,000 и е лимитирана до едва 500 копия. Тя носи името „Centenary Edition“ и е покрита с четири нюанса кожа, каквато Bentley използва за тапицирането на автомобилите си.

www.thisisopus.com

Втората от трите книги е „Mulliner Edition“. От нея ще бъдат продадени само 100 копия, всяко от които струва £12,500. Тя включва цели 17 нюанса кожа от Bentley и ръчно направен алуминиев кейс.

Тур из фабриката на автомобилния производител, специална вечер в компанията на Derek Bell, както и нощувка в 5-звездния Hotel Cafe Royal в Лондон, са едва част от нещата, които купувачите на Mulliner Edition ще получат заедно с книгата.

www.thisisopus.com

Черешката на тортата е „Carat Edition“ – третата разновидност на „Bentley Centenary Opus“, от която съществуват едва седем копия по цял свят. Тя изпъква със 100 карата диаманти и цена от $260,000, която надхвърля и тази на Bentley Bentayga SUV.

https://www.instagram.com/p/BxmwbynB7FH/

Снимки: Instagram, www.thisisopus.com

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации