Beyonce и Jay Z с портрет на Meghan Markle у дома
Благодаственият клип на Beyonce и Jay Z по случай последната им музикална награда привлече вниманието на всички. Най-грабващото, обаче, не бе интересният стайлинг на звездното дуо, нито милите думи на queen B, а портретът на херцогинята на Съсекс, пред който двамата бяха застанали.

https://www.instagram.com/p/BuHvs__gAhW/

Преди няколко дни, в Лондон бяха раздадени наградите Брит, а сред победителите се оказаха Beyonce и Jay Z, които си извоюваха титлата “Най-добра международна група”. Тъй като те не бяха на церемонията, за да получат статуетката лично, двамата се постараха да компенсират за своето отсъствие с клип в Instagram.

В него те благодарят за оказаните чест и подкрепа, пресъздавайки част от видеоклипа на песента “Apesh*t”. Този път, обаче, съпрузите не стоят пред портрета на Мона Лиза в Лувъра, а пред този на Meghan Markle, херцогинята на Съсекс.

В описанието към публикацията те поясняват идеята зад интересния клип, който за кратко време се сдоби с огромно медийно внимание.

„ Благодарим на Брит за наградата за Най-добра международна група. Спечелих тази награда през 2002 с моите най-добри приятелки Kelly и Michelle. Колко съм щастлива само да съм в група и с другия ми най-добър приятел, GOAT/най-добрият на всички времена/ Hova /един от прякорите на Jay Z/. В чест на Black History Month, ние се прекланяме пред една от нашите Меланирани Мони. Честито за бременността ти. Пожелаваме ти толкова много радост.“

https://www.instagram.com/p/BuHvan1gTfp/

Портретът от видеото е дело на известния и изключително талантлив илюстратор Tim O’Brien. Първоначално, той е направен за списанието на възпитаниците на щатския колежански женски клуб Kappa Kappa Gamma, към който херцогинята е членувала между 2001 и 2003 г.
Този портрет не е първата творба на илюстратора, която добива голяма популярност. Вече дълго време креативността на O’Brien смело обикаля кориците на списания като Time и, разбира се, социалните мрежи.

https://www.instagram.com/p/BloPBS-jvoR/

Педи време, илюстраторът е плавил подобен портрет и на самата Beyonce, на който тя наподобява кралица Елизабет I.

https://www.instagram.com/p/BNzIBu0BmLy/

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации