България обра оскарите на Балканските СПА-награди в Скопие

На церемония в Македонската столица бяха наградени най-добрите в СПА  индустрията

На изключително стилно и бляскаво събитие в Народния Македоснки Театър на Скопие се раздадоха СПА наградите на Балканите. Наградените на церемонията в Скопие получиха възможност да участват  на Световните СПА награди, които традиционно се провеждат през февруари  в Лондон.

С цел да стимулира и подкрепи най-добрите в уелнес индустрията и здравословния начин на живот,15 номинирани в различни категории от Румъния, Гърция,Турция, България,Сърбия,Косово,Македония, Босна и Херцеговина получиха своите кристални статуетки и златни сертификати, съобщи Николай Диковски, организатор на церемонията.

Журито бе съставено от топ СПА-експерти от всички държави-участници, а председател на международното жури бе е д-р Силвия Паскалева-европейски СПА експерт

От България за най-добра СПА верига на Балканите издателят на вестник “Свободeн печат” в Скопие Влатко КОШЕВЛИЙСКИ връчи официално приза на веригата ” Виктория СПА”.

Лично собственикът на Азиатската СПА верига  Виктория Кесаросвка получи престижната награда и от сцената на Народния театър на Скопие сподели: “За мен е изключителна чест да приема тази награда,която е стимул за нашата работа,нашия бизнес.”Виктория СПА” се намира на територията на Република България и има спа центрове в градовете София,Велинград,Банско, както и Слънчев бряг и Свети Влас.

Доаенът д-р Таня Беличенова получи специалната награда за цялостен принос за развитието на СПА индустрията в България и на  Балканите.

„Красота,стил и класа“ това е формулата на испанската козметика „Натура бисе“ Барселона която получи награда за най-добър СПА продукт. Лично очарователната бизнесдама  Грети Гарсия – представител на бранда за Балканите,отскоро и за Турция взе престижното отличие.

За  най- добър СПА продукт бе отличена и алкалната вода Адва с мисия за здравето,красотата и здравословния начин на живот. СПЕЦИАЛЕН ГОСТ БЕ СВЕТСКАТА ДАМА НА МАКЕДОНИЯ Г-ЖА АГНЕСА ОРДАНОВСКА и от България предприемачът Атанас Лазаров – носител на международния приз ” Човек на 21 век” и собственик на Агенция за публични комуникации.

Отличието на македоската „Бибис груп“  – бест СПА билдинг връчи българската модна диктаторка Мира Матеева Вип модел груп.

От Благоевгад новооткрития СПА хотел “Монте Кристо” получи почетна статуетка на Балканите.

Организатор на 7 те Балкански награди е българския експерт Николай Диковски. Комуникациите официално за България и Македония бяха поверени на ПРофайл Европа.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новини

Свързани
Публикации