Блясък и маска в едно: Glow Job & GlamGlow Gravitymud

Маски с блестящи частици са новият фаворит на жените по света. От блогъри и известни личности до момичетата, които просто искат да пробват нещо ново – козметиката с блясък вече е хит.

 

,,Искам да създам блестяща маска от 5 години, но науката не беше готова. ” – разказва Jerrod Blandino, собственик на Too Faced, една от марките, които създадоха новите маски, с които ще заблестим и ще остават кожата ни свежа и здрава. А вие бихте ли я пробвали?

 

A post shared by Too Faced Cosmetics (@toofaced) on

Glow Job е ексфолираща маска, която прави кожата мека и я подготвя за грим. Тя се премахва лесно от лицето и е идеална за снимка в Instagram.

 

A post shared by GLAMGLOW (@glamglow) on

GlamGlow Gravitymud е другата маска, която привлече вниманието ни. Тя е тъмна и изпълнена със звезди, които блестят. Създадена е от GlamGlow и има чудесен аромат, според блогърите, които вече са я пробвали. Цената й е $69. Готови ли сте да се превърнете в галактика?

След като сложите маската, трябва да изчакате 20 -30 минути и след това да я премахнете (отлепите). Сдобивате се със свежа и стегната кожа.

A post shared by GLAMGLOW (@glamglow) on

A post shared by GLAMGLOW (@glamglow) on

Снимки и видео: Instagram

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.