Brasserie

Приятно място с иновативно меню и чудесна лятна градина. Неординарният стил на Brasserie проличава още от сервирания от заведението хляб – той идва с червена сол (с цвекло), синя сол (с кюрасао) и масло с копър.

Освен дневно и постоянно меню – и двете с характерен фюжън привкус – тук има и тематични дни. В момента седмицата е разделена така: понеделник – испанска вечер, вторник – паста, сряда – chef’s вечер, четвъртък – средиземноморска вечер, петък и събота – сладък уикенд, а неделя – тайландско BBQ. Понякога към тях се предлагат и по-скъпи вина на половин цена.

Винената листа е интересна, но за съжаление е написана на тъмна хартия и разчитането й е затруднително. Обслужването е учтиво и (почти винаги) приветливо.

Обстановката е семпла, стилна, изчистена. В основния салон има голям кожен диван, до който са разпределени дузина малки масички за двама (които понякога се оказват малко тесни за чиниите им).

качество на храната: добро

меню: фюжън кухня с изненадващи съчетания

винена листа: добра

обслужване: непретенциозно и ефективно – каквото се очаква в този тип заведения

интериор: стилен, единствен проблем е, че когато заведението се пълни, вътре става много опушено

достъпност: ако не сте ходили, може да имате известни проблеми да различите дискретния вход на Brasserie, затова гледайте внимателно. Паркирането наблизо е почти невъзможно

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новини

Свързани
Публикации