Приятно място с иновативно меню и чудесна лятна градина. Неординарният стил на Brasserie проличава още от сервирания от заведението хляб – той идва с червена сол (с цвекло), синя сол (с кюрасао) и масло с копър.
Освен дневно и постоянно меню – и двете с характерен фюжън привкус – тук има и тематични дни. В момента седмицата е разделена така: понеделник – испанска вечер, вторник – паста, сряда – chef’s вечер, четвъртък – средиземноморска вечер, петък и събота – сладък уикенд, а неделя – тайландско BBQ. Понякога към тях се предлагат и по-скъпи вина на половин цена.
Винената листа е интересна, но за съжаление е написана на тъмна хартия и разчитането й е затруднително. Обслужването е учтиво и (почти винаги) приветливо.
Обстановката е семпла, стилна, изчистена. В основния салон има голям кожен диван, до който са разпределени дузина малки масички за двама (които понякога се оказват малко тесни за чиниите им).
качество на храната: добро
меню: фюжън кухня с изненадващи съчетания
винена листа: добра
обслужване: непретенциозно и ефективно – каквото се очаква в този тип заведения
интериор: стилен, единствен проблем е, че когато заведението се пълни, вътре става много опушено
достъпност: ако не сте ходили, може да имате известни проблеми да различите дискретния вход на Brasserie, затова гледайте внимателно. Паркирането наблизо е почти невъзможно