Новата модна линия на Cardi B x Fashion Nova

Cardi B е на път да стане вашият любим дизайнер…

 

Cardi B е верен “фен” на марката още преди да добие популярност като изпълнител. Тя продължава да смайва публиката си с оригиналните си тоалети. Още през април, малко след неофициалното обявяване на бъдещата колаборация, стана ясно, че звездата минава от другата страна на бранда.

Линията бе планирана през октомври тази година. Певицата сподели, че е нетърпелива да види жени, облечени в  Cardi B x Fashion Nova. Колекцията ще включва 80 разнообразни визии, от любимия й деним, до официални рокли, връхни облекла и аксесоари.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

@iamcardib Has You Covered This Fall!! Checkout Out IGTV For More!! #FashionNova X #CardiB Collection Drops 11.15

Публикация, споделена от FashionNova.com (@fashionnova) на

“Искам да направя жените да изглеждат толкова щастливи, толкова блестящи, секси и строги. Искам да изглеждат така, сякаш носят Gucci и Prada, а всъщност да носят моята линия.”, коментира звездата.

“@iamcardib е на път да стане вашият любим дизайнер… а вие сте на път да изгубите търпение. Ще се видим през есента – 2018”, добави Cardi.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Fall Just Got A Lot More POPPIN’ With The ULTIMATE #NovaBabe @iamcardib! #FashionNova X #CardiB Collection Drops 11.15

Публикация, споделена от FashionNova.com (@fashionnova) на


Изпълнителният директор на Fashion Nova – Richard Saghian, смята че екипът на Cardi B x Fashion Nova ще помогне да се разчупи различието между социалните класи, и ще направи стилът на марката достъпен за всеки, който пожелае да се докосне до него.

Източник: elle.com

Мода

Свързани Публикации