Céline Dion е новият глобален представител на L’Oréal Paris
Днес, L’Oréal Paris съобщи, че Céline е най-новият им глобален представител. Изпълнителката, която едва преди два дни навърши 51, за първи път подписва с козметичен бранд като L’Oréal.

 „Сътрудничеството ми с L’Oréal Paris е началото на едно страхотно ново приключение за мен.”

Изключителната личност на Céline Dion не спира да ни изненадва и радва. Певицата е продала над 245 милиона албуми по целия свят и е отговорник за някои от най-емблематичните и любими на всички песни. Нейната кариера не просто устоява, но и не спира да процъфтява още от началото на 90-те години на миналия век.

https://www.instagram.com/p/BvopQUMgrSZ/

Освен че успешно покорява музикалната индустрия, през последните години тя се проявява и като модна икона и дори създаде линия с полово неутрални детски дрехи. Ето че на 51-госишна възраст тя може да се похвали и с първият си договор подписан с козметичен бранд от този мащаб.

“Искам всички да се чувстват свободни да изразяват себе си. Независимо дали е чрез мода и красота, или използвайки гласа си или нещо друго, което е важно за тях… Аз искрено се възхищавам на онова, зад което стои L’Oréal Paris и съм развълнувана да използвам гласа си, за да окуража всички да се чувстват красиви, уверени и да се научат да приемат себе си.”

Първата кампания с марката ще бъде телевизионна реклама за коса, която можем да очакваме от 22-ри април.

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации