CF Препоръчва: Halkidiki Adventure – Music Festival

В началото на месец май ще имаме удоволствието да присъстваме на третото издание на бутиковия фестивал Halkidiki Adventure – Music Festival. Тридневно събитие, което обединява качествената електронна музика, летните емоции, модата и природата, превръщайки се в любима дестинация за майските празници на стотици гърци и българи

Приключението се развива на три различни локации: единствена по рода си плажна сцена, любимият на всички бар, изграден на ръба на скалите – Zattero Seaside Bar и внушителният Markiz Experience Club. Ще танцуваме на шест партита с качествен саунд (Adamson) и музика, селектирана от световни гиганти на електронната сцена като Paco Osuna, Solardo, Shiba San, Detlef, Josh Butler, Pavel Petrov, Latmun и още интересни артисти. Освен Pavel Petrov, в line up-a откриваме още български DJ-и, известни с елегантната си, но изключително танцувална музика, като DJ Lion, Peppou, Gabriel Del и Braganza са само част от имената.

Освен само достъп до партитата, организаторите Event Academy Bulgaria, предлагат и предварително подготвени RAVE&SLEEP пакети, които включват хотелско настаняване в непосредствена близост до локацията на провеждане, изхранване и транспорт от България.

Повече информация за Halkidiki Adventure Festival 003, пълния line up, резервации и пакети на www.halkidikiadventure.bg.

 

 

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.