Чаша кафе ала Dolce & Gabbana
Кафето е източник на енергия и е любимо на почти всички ни. Какво ще кажете да си направите една чаша кафе, препечена филийка и прясно изцеден сок от уреди по дизайн на Dolce & Gabbana? Луксът влиза в кухнята.

Dolce & Gabbana си партнира със  SMEG за създаването на проекта „Sicily is my Love“, който включва домашни уреди с уникален дизайн, предназначени за хора, любители, както на модата, така и на добрата техника в дома. Електроуреди рисувани на ръка, сред които тостери, кафе машини, чайници, миксери, сокоизтизквачки и други ще превърнат кухнята ви в едно по-модерно и уютно място и със сигурност – по-цветно.

Всички уреди са декорирани с традиционни сицилиански мотиви. Двете компании са силно свързани с идеята продуктите и моделите, които предлагат да са направени в Италия и да отразяват страстта и културата на нацията, както и любовта им към храната.

С много цветове и разнообразни форми, цветя, плодове и различни фигури са нарисувани електроуредите. Със сигурност всеки би искал да има по едно такова бижу в куняхта си, а вие?

Снимки: Dolce&Gabbana official webpage

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Лайфстайл

Свързани
Публикации