COCO MADEMOISELLE Eau de Parfum Intense и изкуството да очароваш

Един от най-известните аромати, предпочитан от хиляди жени по света, попадна в ръцете на Keira Knightley за пореден път, докато тя се забавлява в любимия ни Париж.

Със сигурност познавате поне една жена, която е избрала парфюм на Chanel или пък редовно се разминавате  из градските улици с някоя дама, ухаеща да разпознаваемия и все пак уникален аромат. Ето че за 10-та поредна година красивата актриса Keira Knightley е лицето в рекламната кампания на знаменития парфюм COCO MADEMOISELLE. И този път видеото е заснето във френската столица Париж. Къде ако не в града на любовта Кийра ще може да се забавлява и да очарова непознат харизматичен французин?

Историята за мистериозната мадмоазел пленила сърцето на непознат не е нова. Този път обаче, главната ни героиня влиза в ролята на още по-смела французойка, която се събужда рано сутрин и си припомня за преживяването предишната вечер – от партито, караокето, балоните и танците до събутите обувки, красавеца с някак сладко рошава коса и конфетите из апартамента.

Един от най-продаваните парфоюми в световен мащаб съдържа в себе си характерния аромат на бергамот,  портокал и екзотика, но този път е добавена по-висока доза пачули. В него, може да усетите и миризмата на жасмин. Парфюмерът Olivier Polge разяснява, че е искал да запази типичните нотки на оригиналния парфюм, но да ги премести в ,,ново измерение”, правейки COCO MADEMOISELLE още по-съблазнителна. Закачлив, различен, преминаващ граници, свеж, по-силен – това е той “COCO MADEMOISELLE Eau de Parfum Intense”, такава е и жената, която го избира.

Снимки: Chanel

Ароматът е като ваш почерк, подбирайте го правилно!

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *