Code Fashion препоръчва: KWIAT Exclusive

KWIAT представи новата си колекция дизайнерски очила, създадени от българи за българи, на седмицата на модата в София.

Code Fashion винаги препоръчва най-доброто на читателите си. Днес, избрахме дизайнерските очила KWIAT.

Посланието на марката е очилата да носят щастие на притежателя си. Всеки детайл е създаден с много любов за клиентите. KWIAT апелира към клиентите си да носят усмивка всеки ден с очилата си.

Новата колекция “KWIAT Exclusive” бе представена по време на първата вечер от седмицата на модата в София. В нея има голямо разнообразие от цветове и форми.

Хитовете в колекцията са формата тип „пеперуда“, еволюиралият бъбрек с двойна рамка, кръглите и овални форми запазват мястото си в модните тенденции за годината. Двойният мост присъства в голяма част от колекцията на KWIAT, като се комбинира с кръгли или скосени форми.

В колекцията на KWIAT присъства и голяма гама от цветове, в които се включват е райета, брокат и преливки. Брокатът е сред хитовете тази година и ще блести с пълна сила на лицата на модерните дами.

Модерния човек избира KWIAT!

Моделите от новата колекция, както и всички други, можете да намерите тук: http://kwiat.bg/

 

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.