Code Fashion TV с ново предаване за устойчива мода – Style Up
Style Up с Петър Димитров
Българската модна телевизия стартира ново младежко предаване – Style Up

Водещият Петър Димитров ще запознае отблизо зрителите със sustainable fashion движението, кръговата и second hand модата и как да преобразим сами гардероба си.

Във времена на бърза мода, огромно замърсяване на околната среда и търсенето на нови възможности и зелени решения, Code Fashion TV застава зад идеята за един по-устойчив моден свят, както по света, така и в България.

Във всеки епизод на Style Up Петър ще ви дава съвети за стил, DIY практики, с които да освежите старите си дрехи, ще ви запознае с български творци, които подкрепят устойчивата и кръговата мода със своята работа, както и хитрини за аксесоарите ви.

Самият Петър е млад и модерен, следи отблизо модните тенденции, експериментира смело с гардероба си и ще ви запали по идеята да бъдете устойчиви!

Пилотният епизод на предаването може да гледате ТУК:


Гледайте Style Up с Петър Димитров всеки вторник от 19 часа, само по Code Fashion TV!

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации