Code Media Group с отличие на “Бизнес жена на годината” 2022

Дамският клуб “Бизнес на високи токчета” проведе наградите си за поредна година. В зала EFE на хотел Маринела се събраха десетки бизнес дами в различни сфери, за да се насладят на церемонията.
Категории като мода, красота, предприемачество, здравен мениджмънт, фармация, архитектура и много други, бяха отличени с награди.

В категория ЖЕНИ ЖУРНАЛИСТИ ОТРАЗЯВАЩИ БИЗНЕСА, г-жа Мария Бонева, CEO на Code Media Group получи отличие за работата на двете си медии – Code Fashion TV и Code Health TV.
Водещата на рубриката “Живот за теб” Мерилин Хасанова за поредна година си тръгна с приз за здравен мениджмънт за своята работа като консултант на български пациенти в Република Турция.

Повече за събитието можете да научите във видеото.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации