Cristiano Ronaldo ли е тайният собственик на най-скъпата кола в света?
По-рано през 2019 светът се запозна с единствения по-рода си Bugatti La Voiture Noire, който се оказа най-скъпият автомобил в света. Тогава се говореше, че уникалната кола със скромната цена от 12.5 милиона долара е предназначена за Ferdinand Piëch, вкукът на Ferdinand Porsche, който бе председател на Volkswagen Group. Сега разбираме, обаче, че от Bugatti са намерили купувач за La Voiture Noire, а тайният нов собственик може да е самият Cristiano Ronaldo.

https://www.instagram.com/p/BvOaRUSAiua/

Имайки предвид любовта на Ronaldo към изключителните автомобили, подобна новина не би била изненада за нас. Футболната звезда вече може да се похвали със завидна колекция от луксозни коли, включваща Bugatti, Lamborghini, Aston Martin и Rolls-Royce, но единственият по рода си La Voiture Noire със сигурност е черешката на тортата.

https://www.instagram.com/p/BuucMX3hEN0/

Този неустоим автомобил е вдъхновен от четири легендарни модела на Bugatti от периода между 1936 и 1938 и създаден в чест на 110-тата годишнина на производителя на луксозни коли. В превод “La Voiture Noire” означава „Черната Кола“.

https://www.instagram.com/p/BvlyW74BYcs/

Независимо дали в него ще се качи Ronaldo или не, този модел на Bugatti е истинско олицетворение на автомобилните мечти.

Снимки: Instagram

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Мода

Свързани
Публикации