Да се обичаме едно такова като шматки
Лято Любов
Този материал празнува първия ден на лятото и международния ден на музиката, затова докато четете, ще ви трябват слушалки

Лято Любов

Лятото е тук! А с него някак неусетно идва и любовта. И макар да е лесно да обичаш близо да разпалена камина, с чаша червено вино в ръка, още по-лесно е да обичаш, докато ноютите са къси, напитките все по-студени, а страстите все по-горещи.

Температурите навън предполагат, няколко ледчета повече в чашата, няколко слоя плажно масло и името на любимия написано в пясъка. През лятото романтичните рок хитове от миналото десетилетие придобиват малко повече смисъл, а това че, международния ден на музиката и астрономическото лято се падат в един и същи ден, едва ли е съвпадение.

Днес е лесно да обичаш по тийнейджърски, сякаш си на прага на лятната ваканция, която обещава емоции, които да ти държат топло през зимата и спомени, които да не смееш да разказваш на внуците си.

Малко напук на модерната музика сме селектирали за вас няколко летни хита, които миришат на слънце, влюбени погледи и неприлични докосвания, на класически рок, уиски от бутилка и целувки с вкус на безкрайни дни.

С най-големия хит на Ice Cream ни се иска да има роклята на Диляна Попова и кабриото на Юлиян Вергов, а слънцето да не заляава никога:

Кид Рок е вълплъщение на американския плейбой, в кото можем да се влюбим само за лятото и който ни кара да прекосяваме границите на благоприличието, преди да остареем завинаги:

5 секунди лято изглеждат като вечност с тази песен от 2014, където скъсаните дънки лежат на пода, а ние като пирати, сме татуирали името на любимия в сърце, прободено от Купидонова стрела:

Boys will be Boys… лятото не е само за момичетата, но и за момчетата, които откриват в себе си мъжа, в едно определено лято:

 

Снимка: Unsplash / Музика: YouTube

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации