Дами Канят: Последен епизод (Видео)
Един пъстър и интересен последен епизод на „Дами Канят“

Юлияна Дончева посреща своите гости за последен път този сезон. Ива Екимова се завръща в студиото на „Дами Канят“ за финал, като гост, за един истински и откровен разговор със своята екранна половинка. За децата, работата и любовта, двете Дами обменят опит и си споделят интересни факти.

Рубриката „Актуално“ се пренася в слънчева Гърция, чрез скайп връзка, а Ади Цанова ни разказва как заболяването на съпруга й е променило живота и на двамата и как вече няколко години живее в хармония със себе си, околния свят и как заедно с Милен помагат на хората.

Астрологът Кирил Горанов закрива сезона с последния знак от зодиака Козирог, на която е представител и самата Златина Иванова. Ще разберем любопитни неща за Козирозите и за звездния ни репортер.

Д-р Смилен Смилов ни разказва повече за новата клиника, която предстои да бъде открита в София, какви иновативни услуги ще се предлагат там и какви специалисти ще се грижат за усмивката ни.

Последната част от гостуването на арт-директора Антон Узунов в клиниката на ProDerma е повече от интересно, а д-р Долапчиева показва поредната интересна полезна и разкрасителна процедура.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Събития

Свързани
Публикации