Daniel Roseberry е новият креативен директор на Schiaparelli
Най-новото попълнение под най-ярките прожектори на модната издустрия е Daniel Roseberry. От днес, 33-годишният дизайнер с американски произход, застава начeло на Schiaparelli – един от най-забележителните брандове, който ни впечатлява и вдъхновява десетилетия наред.

https://www.instagram.com/p/BwltITkg6xv/

Новините за новия артистичен директор на модния бранд пристигнаха днес, след тези за оттеглянето на Bertrand Guyon на 19-ти април

https://www.instagram.com/p/BwbwQ6oATiN/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Преди постъпването на тази изключително престижна позиция, новият креативен директор на Schiaparelli, Daniel Roseberry, е следвал в нюйоркския „Fashion Institute of Technology“, след което е работил като дизайнер за Thom Browne в продължение на 11 години.

https://www.instagram.com/p/Bf8e0cchiz0/

Roseberry все още е сравнително непознат на модната индустрия. Съдейки по артистичния вид на неговия Instagram профил, обаче, ние вярваме, че той има креативно и модерно виждане за нещата и умее да борави с изкуството, фантазията и мечтателството, подобно на самата Elsa Schiaparelli. Дали е така, ще разберем от дебютната му колекция за есенно-зимния сезон на Висшата мода, която ще видим още това лято.

https://www.instagram.com/p/BT9Nnechv3h/

В последно време Schiaparelli изпъква със завидното си развитие в модната индустрия. След като се насладихме на няколко изключително успешни колекции и на спиращи дъха дизайни по холивудския червен килим, брандът привлече вниманието и с интересния си избор за нов креативен директор.

Междуременно, докато Roseberry се настанява удобно на новата позиция, ние тръпнем в очакване да видим още от творбите на Schiaparelli в Metropolitan Museum of Art, като част от предстоящата изложба „Camp: Notes on Fashion

https://www.instagram.com/p/BwaR8sTgyI8/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации