Desire Mark засне фотосесия с две миски в Hotel Marinela

Най-новата колекция на марката за дизайнерски бижута Desire Mark, бе представена наскоро със стилна фотосесия. Снимките са реализирани във вице-президентският апартамент на хотел Маринела в София.

Бижутата от колекцията пролет-лято 2015 са вдъхновени от буржоазния аристократизъм, носещ усещането за сила, красота и елегантност. Изработени са от специално подбрани, висококачествени материали – полу-скъпоценни камъни, кристали Swarovski и благородни метали.

Пред обектива на фотографът Иван Йорданов застанаха Мис Плевен 2014 – Евелин Николова и Мис България Лондон 2015 – Велислава Ковачева. В снимките се включи също така и собственичката на марката – Десислава Маркова, както и моделът Чавдар Тодоров.

Стайлинга на продукцията бе поверен на адреналинката Камелия Аврамова. Oблеклото е от последните колекции на модните марки Cliche и Adelly. За безупречната визия на моделите се погрижиха гримьорът Цецо Андреев и фризьорите Стоян Кунев и Десислава Марковска.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новини

Свързани
Публикации