Dolish Lashes с нов модел и нов проект

Топ гримьорът Велислава Иванова представи новия модел 3D мигли “Рози”

“Много лек и семпъл модел за ежедневието и всеки повод” – така представи самата създателка на Dolish Lashes новия модел в профила си във facebook. Вили Иванова представи и новия си проект: Търсят се 7 нови лица на Dolish Lashes:

“Здравейте #dollishwoman на снимката съм с новия ни модел мигли #dollishrozi наистина много лек и семпъл модел за ежедневието и всеки повод  Стани новото лице на #dollishlashes  Ако си над 18 години, притежаваш магнетичен поглед и искаш да станеш едно от лицата на Dolish Lashes – сега е твоят шанс. За целта ни изпрати, във Фесйбук или Инстаграм, портретна снимка тип селфи и стискай палци да бъдеш сред избраните от нашето авторитено жури – коафьоът Ивайло Колев, фотографът Костадин Кръстев – Коко и аз гримьорът Велислава Иванова. Само седем, от всички участвали момичета, ще бъдат избрани. На всяка от тях ще бъде направена професинална рекламна фотосиесия!”

Снимка и информация: Facebook

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.