Dupissima: 16-ти рожден ден (Видео)

Fit Hack e най-новата концепция на студио за красота Dupissima

Студио за красота Dupissima отпразнува своя 16-ти рожден ден, представяйки новата си концепция.

Тази година Dupissima навърши 16 години. Студиото за красота отпразнува своя рожден ден в компанията на любими клиенти, партньори и приятели по време на целодневно събитие на 22-ри януари от 10:00 до 18:00 часа в Lounge Bar Dupissima.

По време на събитието беше представена най-новата концепция на Студиото, а именно – Fit Hack. Тяна Пресолска – собственик на Dupissima, заедно със съпруга си – Иво Пресолски, са изработили специални програми за всички, които искат да се грижат за здравето си отвътре навън. Като привърженици на естествената красота и това, че тя не трябва да бъде поставена в шаблон, тяхната цел е да помогнат на своите клиенти да подобрят качеството си на живот. Fit Hack включва тренировки за мускулите със специализирани уреди, които дават много по-висока ефективност и добри резултати, в сравнение с тренировъчна програма в зала. Освен грижата за мускулите, в Dupissima ще се предлагат и най-новите технологии, които подпомагат костната плътност, правилната стойка и са с доказана превенция на остеопороза и гръбначни изкривявания. Концепцията Fit Hack започва с консултация и продължава с подобряване на здравословното състояние отвътре навън чрез съвети и изготвяне на режим за правилно хранене и физическа активност. Към тях се добавят неинвазивните процедури, които допълнително моделират и скулптурират тялото, допринасяйки за цялостния завършек на перфектния външен вид.
“Основните стълбове за дълголетие се основават на здравословно хранене, менажиране на стреса, медитацията, спорта, превенция на загуба на мускулна маса и костна тъкан, и борбата с дегенеративните процеси.“ каза Тяна Пресолска и добави: “Все повече хора разбират важната връзка между балансираното здравословно състояние, което влияе положително върху поддържането на външната красота. Поради тази причина, ние от Dupissima, ориентираме своята концепция към предлагането на комплексна услуга, насочена както към красотата, така и към здравето на нашите клиенти.”
По думите на Тяна Пресолска, собственик и основател на Студиото, светът на здравето и естетиката се развива със скоростта на светлината и е много важно специалистите, които се грижат за външния вид на своите клиенти – да са в крак с всички новости, свързани не само с естетичните процедури, но и с последните anti-age тенденции, насочени към дълголетие и здравословен начин на живот. Поради тази причина и в качеството си на председател на Асоциацията на медицинските козметици в България, тя и нейните колеги от Асоциацията, със съдействието на Алтърнатив Адвъртайзинг, организират за втора поредна година Международна бюти конференция 2023. Благодарение на конференцията и поканените световно известните гост-лектори, членовете на Асоциацията искат повече терапевти да разберат защо е важно външната красота да бъде разглеждана като отражение на вътрешното здраве.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Събития

Свързани
Публикации