Джаред Лето за Gucci Guilty

Джаред Лето е най-новото лице на аромата на Gucci Guilty, рекламният клип от най-новата му кампания вече е напълно готов.

maxresdefault

Сюжетът се разиграва във Венеция, а компания на носителя на “Оскар” правят топмоделите Вера Ван Арп и Джули Хафстром. Безспорно секси кадрите са подкрепени и с официалния хаштаг на кампанията #GuiltyNotGuilty.

luxexpose-gucciguiltyjaredleto-3

Ароматът Gucci Guilty е специално създаден за мъжа, който знае какво иска и който получава това, което иска. Той е харизматичен мъж, истински магнит за жените, какъвто е и Лето. Хедонистичен аромат с ориенталски акорди, пачули, праскова, люляк и здравец.

_gucci_jared_leto_perume gucci_guilty_julia_hafstrom_vera_van_erp crp9uc7wgaa9hd_ jared_leto_vera_van_erp_julia_hafstrom_in_gucci_guiltynotguilty_fragrance_ads

 

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *