Джейн Фонда е новото лице на HM
Джейн Фонда
Джейн Фонда, (освен като най-страшното свекървище в историята на киното), ще остане символ на fit дама дори и на 85. И HM знаят това!

Джейн ФондаФитнес и аеробика, ярки тесни трика и много fit тяло – Джейн Фонда има два Оскара, стотици касетки с упражнения, завидна актьирска кариера и страхотна визия дори и след 80-те.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

VHS-те на Фонда от 80-те се прераждат днес – тя е новото рекламно лице на спортаната серия на HM. Какъв по-добър избор?

#HoweverYouMove и #HMmove са слоганите на кампанията, а Фонда се появява в екип в тъмни и сиви цветове, с емблематичната си перфектно направена прическа и широка усмивка.

“HM Move наистина е фокусиран, в това да накара целия свят да се движи – нещо, което аз прафех през голяма част от живота си. Също така много ми допада философията им за “дрехи за движение”, а не “дрехи за спорт”, защото ни напомня, че не е важно как и колко се движиш, а че е важно да не спираш да се движиш”, споделя актрисата в Instagram.

Ето и кадрите:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

Дрехите от новата спортна колекция на шведския бранд HM обединява усилията си с Джейн Фонда. Марката и актрисата имат съвместна философия – да превърнат спорта и движението в приятно занимание за всеки. Моделите на HM са практични, изработени от иновативни материи и дизайн, който едновременно да е готин и подходящ за движение.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

“Аз и HM се обединихме в мисията си да мотивираме всеки човек и целия свят да се вдижи!”, споделя още Джейн Фонда в едно видеата, които ни напомнят колко яка мадама беше (и още е) през 80-те!

Снимки: Instagram / Getty Images

Мода

Свързани Публикации