Джони Деп спечели делото за клевета срещу Амбър Хърд
Бившата жена на звездата от „Карибски пирати“ трябва да му изплати $15 милиона за клевета

Джони Деп пред съдаПрез последните месеци целият свят бе вперил погледи в делото „на века“, както го наричат таблоидите. Амбър Хърд и Джони Деп се срещнаха в съдебната зала и разказаха подробности за личния си живот, в периода когато са били женени.

Нелепи ситуации, домашен тормоз, обиди и нападки, граничещи с безумство станаха достояние на медиите по цял свят.

Деп и Хърд бяха женени в периода 2015-2017, а след развода им Амбър каза в интервю пред Washington Post, че е „публична личност, преживяваща домашно насилие“. Съдът във Феърфакс определи, че изявленията на Хърд са „лъжи, породени от злоба“.

Амбър Хърд пред съдаСлед изхода от делото, Амбър Хърд ще трябва да плати на Джони Деп обещетение в размер на $15 милиона.

И двамата публикуваха изявления след решението на съдебното жури:

„Разочарованието, което изпитвам днес, е неописуемо. Сърцето ми е съкрушено, че планината от доказателства все още не беше достатъчна, за да се изправя срещу непропорционалната сила и влияние на бившия ми съпруг. Още повече съм разочарована от това какво тази присъда означава за останалите жени. Това е пълен провал. Това решение ни връща във времената, когато осмелилата се да говори жена може да бъде публично посрамена и унижена. Тази присъда отхвърля идеята, че насилието срещу жени трябва да бъде приемано сериозно“, сподели Амбър Хърд.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

А Джони Деп публикува в Instagram профила си следното:

„От самото начало целта на завеждането на това дело беше да се разкрие истината, независимо от резултата. Да говоря истината беше нещо, което дължах на децата си и на всички онези, които останаха непоколебими в подкрепата си към мен. Чувствам се спокоен, знаейки, че най-накрая постигнах това. 6 години по-късно журито ми върна живота. Наистина съм смирен.“

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

Снимки: Getty Images

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Лайфстайл

Свързани
Публикации