Ето как изглежда iPhone 8

Известно е, че Apple полага огромни усилия, за да възпре изтичането на информация за предстоящите си утройства, особено за iPhone-ите. Е, въпреки това изтече информация, че даже и снимки как ще изглежда iPhone 8. Ако слуховете са верни, остават 3 месеца до официалното пускане на най-новото устройство на марката.

Информацията идва от сайта за мобилни устройства MobileFun, който има история с точните си и правилни изтичания на информация. Така че, сме склонни да повярваме.


През 2017 компанията отбелязва 10-ата годишнина на iPhone и Apple ще се постарае да направи iPhone 8 или iPhone Edition, както някои вярват, че ще се нарича, наистина сензационно устройство.

Ако се повярва на изичането на информация, iPhone 8 ще бъде доста по-различен от всички предишни телефони. Дисплеят на устройството ще бъде най-големият, използван досега за iPhone.

Слуховете предполагат, че предстоящият iPhone няма да има физически Home бутон отпред и вместо това ще притежава дългоочаквания Touch ID, интегриран в 5,8-инчовия дисплей.

Телефонът може да включва разпознаване на лице, както и революционна 3D камера с двоет обектив, която сега ще бъде вертикално разположена. Можем само да гадаем как ще се отразят тези подобрения на цената на устройството…

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации