Fashion Close Up: Естетичен център Reina (Видео)

Мястото, където да се почувствате като кралица

Естетичен център Reina се грижат за удовослтвието, красотата и тонуса на дамите. И не само! Иновативни естетични процедури, с апаратура от последно поколение, на която се доверяват дори холивудските звезди! HydraFacial, InMode, PrimeLase, маникюр, педикюр, грим, прическа, барбър – в Естетичен център Reina можете да посветите целия си ден на себе си!

Управителят Дени Радева, в компанията на Елица Стойчева, ще ни разведе из това кралство на естетиката. А Даниела Станчева ще ни покаже една от най-атрактивните процедури за лице, която се бори и с така нашумялото “маскне”!

Вижте повече във видеото!

Повече за Естетичен център Reina:

Instagram: https://www.instagram.com/reina.aesthetics/

Сайт: https://www.reina.bg/

Code Fashion TV можете да гледате в мрежата на Vivacom SAT, A1, NET 1, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, NETERRA TV, както и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията http://tv.codefashion.bg/. Вече можете да изтеглите и мобилното приложение на Code Fashion TV за iOS и Android, както и да ни намерите в Apple TV, Roku Store и Amazon.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.