Fashion Close Up в салон Nushi: Изкуството на красотата (Видео)
В първия епизод на Fashion Close Up за новата 2018-та Велина Узунова гостува в салон Nushi, за да ви разкрие тайните на най-новата процедура – микропигментация за вежди

Омбре веждите, както още се наричат, са най-новият хит сред дамите и Code Fashion TV се подготви да ви разкирие тайните директно от топ специалистът на услугата.

Гергана Младенова извършва процедурата в ефир от своя кабинет в салон Nushi,  , като разкрива най-важните елементи и етапи от мигропигментацията.

Велина Узунова ще научи колко трае манипулацията, болезнена ли е и дали всяка жена може да се радва на перфектните вежди с най-новия метод за разкрасяване.

За да научите и вие, не пропускайте Fashion Close Up на 2-ри януари, от 19.30 часа. Само по Code Fashion TV. 

Fashion Close Up, както и всички предавания на Code Fashion TV, зрителите може да гледат в мрежата на Mtel, Bulsat fusion, Норт Вест Юнион, Силистра кабел и, а вече и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  http://tv.codefashion.bg/.”

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новини

Свързани
Публикации