Fashion Films в ефира на Code Fashion TV
Рекламата добива нови мащаби и моден облик с Fashion Films

Code Fashion TV предоставя нов и провокиращ начин за представяне на марки и брандове от всяка сфера на модата и лайфстайла чрез Fashion Films.

Това е една изключителна възможност за модерна реклама, с провокиращи тренд нотки и разпознаваем стил за вашата марка или продукт. Бутикови дрехи и бельо, обувки, козметика или заведения – всяка сфера на модната индутрия ще заблести през обектива на Code Fashion TV, по нов и ексклузивен начин.

Професионален модел, актуален стайлинг, свежи идеи, най-новите технологии в заснемането и обработка на видео материалите са предоставени от екипа на модната телевизия на България, за да създадем съвършената визия на вашия бранд.

За заснемане на Fashion Films и за неговото излъчване в ефира на Code Fashion TV се свържете с нас на info@codefashion.bg и Facebook или на телефон + 359 876 44 44 85.

 

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новини

Свързани
Публикации