Фестивал на Модата и Красотата 2022 (Видео)
Звезден блясък, стил и много красота белязаха петнадесетото издание на Фестивала на Модата и Красотата в морската ни столица

Над 600 гости станаха свидетели на грандиозен моден спектакъл по време на петнадесетото издание на Фестивала на Модата и Красотата, който се проведе преди броени дни в морската ни столица.

Домакин на събитието бе комплекс Морско казино, а организатор – Модна Агенция VIP FASHION GROUP.
Двудневния форум, проведен с финансовата подкрепа на Национален Фонд Култура, впечатли присъстващите с феерия от мода, блясък, стил и красота, а дизайнерските колекции на български и чужди брандове предизвикаха бурните аплодисменти на почитателите на висшата естетика.

Лице на Фестивала на Модата и Красотата 2022 бе ослепителната Стефани Карова – Мис Варна 2021, а като специални гости на подиума дефилираха топ модела и носителка на титлата Best Model Of The World 2011 – Ива Атанасова и ослепителната Габриела Кирова – Мис България 2016-та. В ролята на водещ влезе популярният актьор Симеон Лютаков, а виртуозните изпълнения на танцовите двойки – Джузепе Ло Джудиче – Ариша Головачова и Степан Ротар – Надя Подзелинска от спортен клуб „Черно море“, носители на десетки международни награди, очароваха присъстващите на събитието.

Фестивал на Модата и Красотата 2022Фестивал на Модата и Красотата 2022Истински фурор сред присъстващите предизвикаха бутиковите официални и булчински рокли, сътворени от талантливите дизайнери на модните къщи – ALEGRA, KIARA FASHION, ТИАНДА и DIDO GEORGIEV, а организаторката – Мира Матеева блестеше и в двете вечери на модния форум с бутикови рокли, изработени специално за нея от дизайнерите Радостина Илиева, Галя Долапчиева и Дидо Георгиев.

Участие във Фестивала взеха и най – малките модели на агенция VIP FASHION GROUP, които участваха в представянето на колекция за майки и дъщери на JN SECRET.

Ценителите на модата и красотата се насладиха и на дизайнерските колекции на РОШАВАТА ГАРГА, VETEIDA, BOHOSI, WOLF WALLEY, FITNESS LINE, обувки с марка SARA PEN, бельо и бански костюми от АВАНГАРД, шапки с марка HRISTOS, а NIKOLA GIOKA и DESIZO MONNI презентираха своите бутикови мъжки колекции.

Фестивал на Модата и Красотата 2022Фестивал на Модата и Красотата 2022По традиция, организаторите на Фестивала на Модата и Красотата предоставиха възможност за изява и на ученици от Професионалната гимназия по текстил и моден дизайн във Варна, както и студенти от катедра “Изкуства” към Варненския свободен университет, които представиха тематични авторски колекции.

За прическите на моделите се погрижиха топ-коафьорите от ателие Кина Кудева, а гримът бе дело на екипа на Кристина Славова – Mascara.

Фестивал на Модата и Красотата 2022Фестивал на Модата и Красотата 2022Обективите на официалните фотографи на събитието – Боби Решовски, Пламен Колев, Веселин Тончев и Любен Хрисчев запечатаха уникални кадри от фотосесиите и дефилетата.

Фестивалът на Модата и Красотата 2022 се проведе с генералното партньорство компания за недвижими имоти Revolution Estate, както и благодарение на FERTINAGRO, Еко Комплекс Извори, ProDerma, Skin Solution, IS Auto, Aлкална вода ADVA и Code Fashion TV.

Тази година събитието се проведе с финансовата подкрепа на Национален Фонд Култура.
И тази година по време на модния форум, екипът на VIP Fashion Group организира благотворителна томбола,приходите, от която бяха дарени на осемгодишния Гоги и шестгодишната Даная от Варна, които се нуждаят от средства за лечение в чужбина.

Събития

Свързани
Публикации