Финал на Премиум Рали София-Свети Влас в Банско
Премиум Рали София - Свети Влас

Над 12 000 човека с бензин в кръвта посрещнаха заредените с много мощ автомобили на Премиум Рали София – Свети Влас

Повече от 40 суперавтомобила на финала в Банско заредиха хилядите фенове с много високоскоростни емоции

Премиум Рали София - Свети Влас

Зрелищен спектакъл на финала на Премиум Рали София – Свети Влас Discover Bulgaria I Mountain Ride събра в неделя хиляди жители и гости на Банско. Ferrari, Lamborghini, McLaren, Bentley, Porsche, BMW, Mercedes с техните ексклузивни модели бяха част от марките коли, които можеха да видят всички фенове по маршрута на Премиум Рали София – Свети Влас този уикенд.

Незабравими гледки в последния уикенд на април ще останат в спомените на над 12 000 човека, които успяха да видят и да се докоснат до атрактивното събитие на различни локации по трасето. Сред тях бяха Централния площад на Банско, хотел Kashmir Wellness & SPA и Djanam Steak House във Велинград, Grand Hotel Therme в Баня и Комплекс Grande Vista в Цигов Чарк. Водещият партньор Примекс гуми и сервиз, които винаги се грижат всички да са здраво стъпили на пътя, бяха заедно с участващите автомобили и гости на събитието по цялото трасе на маршрута Discover Bulgaria I Mountain Ride.

Премиум Рали София - Свети Влас
Финалът в Банско зарадва хилядната тълпа фенове на мощните автомобили на препълнения площад в центъра. Всички заедно с незабравимите изпълнения на група „Бански старчета“ се хванаха на хоро под многозвучието на българската песен и музика.

Събитието се проведе в партньорство с Община Банско и в подкрепа на Българския регистър за стволови клетки и благотворителния маратон РотаРън, организиран от Ротаракт клубовете в България.

За снимки и кадри от събитието следете Фейсбук и Инстаграм страниците на Премиум Рали София – Свети Влас.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новини

Свързани
Публикации