Fit&Fashion еп.1 разкрива тайните на Адриана Лима (Видео)

Пилотният епизод на Fit&Fashion със Злати Димитрова стартира ударно с тайните за перфектна фигура на топ модела Адриана Лима

Новото модно спортно предаване в ефира на Code Fashion TV  с водещ Злати Димитрова – носителка на титлата Моден инфлуенсър на 2019 на Code Fashion Awards, ще ви запали по спорта и здравословния начин на живот.

Всяка сутрин в 10 часа, Злати ще ви разходи из гардероба, кухнята и фитнес залите на любимите ви звезди. Ще тренирате заедно с тях, ще научите тайните на здравословния начин на живот, различните режими на хранене и ще пожелаете да бъдете най-добрата версия на себе си през 2020.

С любезното съдействие на Спортен бранд за 2018-та Flair и в приятната атмосфера на шоуръма на АТАМА в София можете да се насладите на първия епизод на предаването още сега.

Fit&Fashion, както и всички предавания на Code Fashion TV, зрителите може да гледат в мрежата на Vivacom SATA1, NET 1, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, NETERRA TV, както и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  http://tv.codefashion.bg/. Генерален дистрибутор на Code Fashion TV са Върджин Груп.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *