Fitroo by Khabib вече и в България!
Протеиновите барове FitRoo, които са едни от най-продаваните в момента в света са вече на българския пазар, като част от асортимента им е наличен в  Sila.bg, а официален представител за България и Румъния е  неуморимата Ваня Червенкова.

Продуктът, с който стъпват в България е тематичната серия на бившия UFC шампион Хабиб Нурмагомедов, който вече е едноличен собственик на бранда,имформират от PRofile interantional.

Преди дни дагестанецът обяви, че вече има 100% собственост върху FitRoo след сделка за 200 милиона долара. На откриването бизнесдамата Ваня Червенкова обяви че съвсем скоро очакват и  специално видео от самата мма звезда, която ще подкрепи колегите си от България.

Компанията, която е основана през септември 2020-та, стана мултимилионна за по-малко от година.

Хабиб, който се оттегли от ММА със статистика 29 победи и без нито една загуба, сподели че е развълнуван от новото си начинание.

„Барът е с високо съдържание на протеин и е предназначан за трениращи, които искат да поддържат чиста мускулна маса, като в същото време се засищат. Целта ми е да дам качествен хранителен продукт за ползване по всяко време за милионите трениращи по света,“ каза Хабиб.

След като официално FitRoo България започна своята дейност, очаква се и Хабиб Нурмагомедов да пристигне и лично до края на годината у нас. Очаквайте повече информация на MMA.BG.

В състава си, протеиновите барове на FitRoo имат само висококачествени съставки от Швейцария, съдържащи протеини, колаген, пробиотици и натурални съставки.

Не съдържат ГМО, изкуствени оцветители и ароматизатори. Изготвени от един от най-добрите технолози и се произвеждат в Русия, като в момента поради огромният интерес и потребление, компанията строи втора фабрика в Дубай.

На  откриването бяха забелязани продуцентите Иво Симеонов, Христо Порязов, Никол Червенкова, Екатерина Антонова – изпълнителен директор на Fitroo, магнетичната Маги Сидерова.

Събитието бляскаво откри популярния медиен консултант Атанас Лазаров, който даде думата на виновничката Ваня Червенкова, както и собственика на Сила Бг Васил Радивоев.

 

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

Свързани
Публикации