Георги Георгиев даде старт на фестивала LUNAR
Фестивал на светлините LUNAR

Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев даде стар на светлинния фестивал LUNAR

От 11 до 14 май, от 21:00 до 00:00 часа Столицата ще блести в хиляди цветове. 24-те светлинни и звукови инсталации върху знакови сгради из целия град ще радват столичани и гости на София. За втора година градът се превръща в дом на модерното изкуство, благодарение на LUNAR. Фестивалът на светлините предлага необичайна и атрактивна разходка из нощна София.

Артисти от цял свят разказват истории, провокират въображението и изненадат публиката, чрез своите вълнуващи 3D мапинг проекции и светлинни инсталации.

Столична община и Столичният общински съвет са съорганизатори на събитието. Партонът на фестивала Георги Георгиев се обърна към жителите и гостите на София с видео в социалните мрежи:

Вижте повече за събитието ТУК.

Снимка: LUNAR / Етюдите-на-София

 

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новини

Свързани
Публикации