Gigi Hadid е хамелеон в първата й кампания за Burberry
Gigi Hadid влиза в образите на момичето, момчето, дамата и господина в името на новата колекция на Riccardo Tisci и Burberry

https://www.instagram.com/p/Bxc70F3A_fl/

Миналата година, креативният директор на Burberry, Riccardo Tisci, ни представи новото лого на британската модна къща. То включва закачливо преплитане на буквите TB и е вдъхновено от архивите на бранда, в които Tisci се натъква на подобен дизайн на Thomas Burberry от 1908.

https://www.instagram.com/p/Bl-Oyqinlvb/

Създаден с помощта на легендарния арт директор Peter Saville, монограмът вече бе забелязан на някои от дизайните в представените колекции на Riccardo Tisci. Ето че сега можем да го видим и в пълния му блясък, във всеки елемент от новата линия „The Monogram Collection“ с лице Gigi Hadid.

“Когато започнах работата си за Burberry, прекарах много време в архивите, проучвайки богатата история на модната къща. Бързо придобих огромен интерес към Thomas Burberry и кой е бил той, не просто като създател и иноватор, но и като мъж, съпруг и баща. Когато видях изобразени неговите инициали, почувствах този дизайн като много специален и в същото време модерен, затова бързо го разработих в нов символ на модната къща. Той не просто почита историята и наследството на Burberry, но и носи съвременно усещане.”

Riccardo Tisci

„The Monogram Collection“ е модерна интерпретация на класиката, посветена на #ThomasBurberryMonogram. Колекцията, която е стилно съчетание между минало и бъдеще, включва разнообразие от якета и палта, тениски, копринени панталони, богата гама от аксесоари и много други дизайни, разпределени в четири различни образа:

“the Girl” /на момичето/

https://www.instagram.com/p/BxcMAo5grRW/

“the Boy” /на момчето/

https://www.instagram.com/p/Bxb_QNlAVi2/

“the Lady” /на дамата/

https://www.instagram.com/p/BxcemsQgP6I/

и “the Gentleman” /на господина/

https://www.instagram.com/p/BxcscGogKig/

Прекарвайки супермодела през всеки от тези образи, Burberry цели да накара всички да се почувстват приобщени и да поднесе по нещо за всеки вкус, стил и всяко настроение.

https://www.instagram.com/p/Bxc2wpOn5gY/

Снимки: Instagram

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Мода

Свързани
Публикации