Givenchy в колаборация с Disney, вдъхновена от„101 Далматинци“
Disney x Givenchy
На първи юли Givenchy официално пуснаха най-новата си колаборация с Disney. Новата лимитирана колекция ще бъде вдъхновена от стила и героите на анимационната класика „101 далматинци“

Това обаче далеч няма да е първата съвместна работа между американската компания и френската луксозна модна къща. През 2013г. Givenchy пускат колекция с лика на един от най-популярните анимационни образи – Бамби, която пожъна огромен успех. Новата колаборация, фокусирана върху „101 далматинци“ и замислена като „втората глава“ в разширеното партньорство на Givenchy и Disney и ще бъде отбелязана с анимационен видеоклип, заснет от легендарния аниматор Ерик Голдбърг.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GIVENCHY (@givenchy)

В прессъобщение Голдбърг описва процеса зад проекта като „абсолютна мечта“. В кратката анимация можем да видим супермодела Кейт Мос, която се появява специално, както и творческия директор на Givenchy Матю М. Уилямс. Вторият рекламен клип от кампанията набляга на представянето на част от колекцията и включва зелени поляни и бягащи далматинци. Самата колекция е изключително разнообразна, включваща предложения както за него и за нея, така и за кучета.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GIVENCHY (@givenchy)

Преобладаващите цветове, иронично или не, са бяло и черно, както и бебешко розово. Определено за всекиго има по нещо. Представени са както изчистени комплекти и семпли тениски с изображенията на персонажите Понго, Пердита или Круела Де Вил, така и по-екстравагантни петнисти чанти или високи черно-бели ботуши с катинар.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GIVENCHY (@givenchy)

Дали ще бъде кучешка каишка или най-обикновена тениска новата колаборация несъмнено привлича внимание със своята оригиналност и ни връща право в детските години.

Disney x GivenchyDisney x GivenchyDisney x GivenchyDisney x GivenchyDisney x GivenchyDisney x GivenchyDisney x GivenchyDisney x GivenchyDisney x GivenchyСнимки: Givenchy
Текст: Ивета Русинова

Мода

Свързани Публикации