Готови ли сте за Victoria’s Secret Fashion Show 2017
Броени дни преди дългоочакваното ревю на американската компания, Ви разказваме за миналото и настоящето, за новите модели и какво да очаквате.

Victoria’s Secret е основана през 1977 от Рой Реймънд и съпругата му. Съществуват различни спекулации относно избора на име, като най-известната е, че Виктория произлиза от името на кралицата на Обединеното Кралство, епохата, през която управлява и съвършенството, а ,,secret”, което означава тайна, се свързва с това, което е скрито под облеклото. Първоначалната стратегия за продажба на бельо за мъже не е достатъчно успешна и през 1983, Лесли Уекснър трансформира компанията като основен маркет стават жените и техните нужди. Следват години на успехи и падения, на промени и новости.

Идеята за ежегодни ревюта става реалност на 1 август , 1995. Мястото е хотел Плаза в Ню Йорк, а на снимката отдолу виждаме Вероника Леб – американски модел, актриса, телевизионна звезда и първата афро-американка с договор за козметика за голяма компания. Появавала се е на стотици корици, включително и за VOGUE.

Година по-късно, Наоми Кембъл, Хелена Кристенсън, Тайра Бенкс и други известни имена дефилират в голямата бална зала на същото място.

Source: Getty

Хайди Клум също е част от ангелите и през 1997 се появява на шоуто.

Чудите ли се как Жизел Бюндхен е изглеждала на 19? Погледнете снимка и дебюта й за бранда.

Тази година, най-гледаното модно събитие ще отведе ангелите си до Шанхай. Точно така толкова далече. И ако обикновено всички участници пътуват с розов самолет до мястото на шоуто, то този път именно заради разстоянието, моделите ще се срещнат директно в Китай. Това е логично действие от страна на компанията с оглед на това, че през последните години, тя се опитва да укрепи позициите си на азиатския пазар и откри повече от 26 магазина в Китай.

Шоуто ще бъде излъчено на 28 ноември, но реалната дата, на която ще се проведе, все още не е обявена. Предполага се, че ще бъде няколко дни преди това.

Миналата година, за музиката се погрижиха артисти като The Weeknd, Bruno Mars, Lady Gaga. Характерно за Victoria’s Secret e присъствието на най-актуалните музиканти. Спряга се, че именно гаджето на Джиджи Хадид, която ще дефилира – Zayn може да се появи.

Както разбрахте, Джиджи ще е част от грандизоното събитие. Сестра й Бела също ще участва. Модното трио Бела, Джиджи и Кендъл няма да бъде видяно поради факта, че Кендъл е посланик на друга марка за бельо – La Perla и е в нарушение на договора си. Адриана Лима, Тейлър Хил, Карли Клос, Жозефин Скривер  и още много други ще красят сцената.

 

write to me @laperlalingerie #LaPerla_Ambassador

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Бехати Принслу ще пропусне събитието, защото е бременна! Ангелът до последно беше в списъка, но през септември обяви в Instagram щастливата новина. Новите попълнение на модния подиум бяха избрани на кастинг в Ню Йорк.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=359&v=anhEcKWRzyE

Всяка година се избира един модел, който има честта да носи така нареченият сутиен Fantasy Bra. За 2017, това е Лайс Рибейро. Тя е от Бразилия, на 27 г. и е висока 1.80  Сутиенът, който ще носи струва 2 милиона долара.

 

I’m sorry but the pictures will just keep coming!

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

С нетърпение очакваме шоуто!

Събития

Свързани
Публикации